Μεταφορές Μετακομίσεις Αθήνα – Μεταφορική Master Movers

Ενοικίαση Φορτηγού μόνο με οδηγό

Ζητήστε προσφορά για Ενοικίαση Φορτηγού στην Αθήνα σε προσιτές τιμές για μεταφορές μετακομίσεις!

Μπορείτε να ενοικιάσετε ένα φορτηγό από μεταφορική εταιρεία. Οι μεταφορικές εταιρείες στη Master Movers  προσφέρουν ενοικίαση φορτηγού σε διάφορες κατηγορίες και μεγέθη, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η ενοικίαση φορτηγού από μια μεταφορική εταιρεία μπορεί να είναι πιο βολική επιλογή για εσάς, καθώς η εταιρεία θα αναλάβει τη συντήρηση και την ασφάλεια του οχήματος και μπορεί να σας προσφέρει και πρόσθετες υπηρεσίες, όπως οδηγό ή φορτοεκφόρτωση.

Πριν ενοικιάσετε ένα φορτηγό από μια μεταφορική εταιρεία, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως τους όρους και τις προϋποθέσεις της ενοικίασης, καθώς και τα περιοριστικά μέτρα όπως τα όρια ταχύτητας και το εάν χρειάζεται να επιστρέψετε το όχημα με πλήρες ρεζερβουάρ. Επίσης, ελέγξτε την κατάσταση του φορτηγού πριν την ενοικίαση και αναφέρετε οποιαδήποτε ζημία ή προβλήματα στην εταιρεία ενοικίασης.

Θα λάβεις Προσφορά από την Μεταφορική

Ο Υπεύθυνος θα σε καλέσει το συντομότερο για εξατομικευμένη προσέγγιση.

Κλείσιμο Ημερομηνίας και Ώρας

Στη συνέχεια θα κλείσετε το ραντεβού σας για την ημερομηνία και την ώρα της μετακόμισης σας.

Κώστας

Απο 40
EUR
Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε Απορίες; Δείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε!

Κάθε μετακόμιση είναι για τους επαγγελματίες ευθύνη. Ζητήστε προσφορά και αναλυτική προσέγγιση για το δικό σας project.

Σας παρέχουμε μια πληθώρα επιλογών. Μπορείτε να ζητήσετε επικοινωνία με Μεταφορική μέσω Viber, τηλεφωνικά, Live Chat ή μέσω της φόρμας που θα βρείτε στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει.

Ανάλογα με την υπηρεσία που θα επιλέξετε, θα επικοινωνήσει μαζί σας η Μεταφορική Εταιρεία που αναλαμβάνει με αμεσότητα το συγκεκριμένο είδος μετακόμισης για δωρεάν εκτίμηση.

Μέσα από την Master Movers σας φέρνουμε σε επικοινωνία με τις καλύτερες μεταφορικές εταιρείες που διαθέτουν εμπειρία, ευελιξία σε ημερομηνίες και γνώση στο είδος μετακόμισης που χρειάζεστε. Στη συνέχεια η επικοινωνία σας γίνεται απευθείας με την μεταφορική εταιρεία μέχρι και την ολοκλήρωση του project.

Όλες τις λεπτομέρειες της μετακόμισης θα της συζητήσετε με τον υπεύθυνο της μεταφορικής εταιρείας. Στη Master Movers επιλέγουμε μεταφορικές εταιρείες που προσφέρουν υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες. Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν διαφωνίες, διαφορές με την μεταφορική εταιρεία που θα συνεργαστείτε. Κάθε επικοινωνία θα πραγματοποιείται απευθείας με τους επαγγελματίες.

Οι Επαγγελματίες Οφείλουν

Πλεονεκτήματα
που προσφέρουμε

Οι επαγγελματίες της Μεταφορικής σας θα σας παρέχουν κάθε είδους άνεση και ευκολία στη δική σας μετακόμιση!

ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ενοικίαση Φορτηγού με την ώρα

μεταφορική εταιρεία για μεταφορά κρεβατιου

Ποιο είναι το κόστος ενοικίασης φορτηγού;

ο κόστος ενοικίασης ενός φορτηγού μπορεί να διαφέρει ανάλογα με πολλούς παράγοντες, όπως η χωρητικότητα του φορτηγού, ο χρόνος ενοικίασης, η περιοχή και η εταιρεία ενοικίασης. Επιπλέον, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις, όπως η ασφάλιση και οι φόροι.

Για να πάρετε μια προσεγγιστική ιδέα του κόστους, μπορείτε να ψάξετε σε ιστότοπους ενοικίασης φορτηγών και να δείτε τις τιμές που προσφέρονται στην περιοχή σας. Γενικά, το κόστος ενοικίασης ενός μικρού φορτηγού για μία ημέρα μπορεί να ξεκινά από περίπου 50-70 ευρώ, ενώ το κόστος ενοικίασης ενός μεγαλύτερου φορτηγού για περισσότερες ημέρες μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 500 ευρώ ή περισσότερο, ανάλογα με τις παραπάνω παραμέτρους. Ωστόσο, πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι αυτές είναι μόνο προσεγγίσεις και οι τιμές μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με τις συνθήκες ενοικίασης στην περιοχή σας.

Γιατί να επιλέξετε ενοικίαση φορτηγού;

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους η ενοικίαση φορτηγού μπορεί να είναι μια καλή επιλογή, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ορισμένοι από αυτούς τους λόγους περιλαμβάνουν:

  1. Περιορισμένη χρήση: Εάν χρειάζεστε ένα φορτηγό για μόνο μια συγκεκριμένη εργασία ή μια σύντομη περίοδο, η ενοικίαση μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε την αγορά ενός φορτηγού που δεν θα χρησιμοποιήσετε συχνά.

  2. Μείωση κόστους: Η ενοικίαση φορτηγού μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος σε σχέση με την αγορά ενός καινούργιου ή μεταχειρισμένου φορτηγού. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συντήρηση του φορτηγού.

  3. Ευελιξία: Η ενοικίαση φορτηγού σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τύπο του φορτηγού που χρειάζεστε, ανάλογα με τη φόρτωση που πρόκειται να μεταφέρετε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη διάρκεια της ενοικίασης.

  4. Εξοικονόμηση χρόνου: Η ενοικίαση φορτηγού σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο και κόπο σε σχέση με την αγορά, τη συντήρηση και τη διαχείριση ενός δικού σας φορτηγού. Οι εταιρίες ενοικίασης φορτηγών παρέχουν συνήθως την υπηρεσία παράδοσης και παραλαβής του φορτηγού από και προς την τοποθεσία σας, επιτρέποντας σας να επικεντρωθείτε στην εργασία σας.

μεταφορες κρεβατιων
master-movers-high-resolution-logo-color-on-transparent-background

Η Master Movers, σας προσφέρει μέσα σε λίγα λεπτά προσφορά για το έργο σας με διαφάνεια.

COPYRIGHT 2023. BY MASTER MOVERS


Καλέστε για Προσφορά