Μεταφορές Μετακομίσεις Αθήνα – Μεταφορική Master Movers

Μεταφορές Επίπλων - Μεταφορά Ενός Επίπλου

Ζητήστε προσφορά για μεταφορά επίπλων άμεσα και εύκολα από τις καλύτερες Μεταφορικές εταιρείες!

Ψάχνεις για μεταφορές επίπλων; Στη Master Movers σου έχουμε σε λίγα λεπτά προσφορά αποκλειστικά για τις δικές σου ανάγκες. Μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη φόρμα θα έχεις μπροστά σου ενδεικτικό κόστος ανά μεταφορική πριν σε καλέσει ο επαγγελματίας.

Θα λάβεις Προσφορά από την Μεταφορική

Ο Υπεύθυνος θα σε καλέσει το συντομότερο για εξατομικευμένη προσέγγιση.

Κλείσιμο Ημερομηνίας και Ώρας

Στη συνέχεια θα κλείσετε το ραντεβού σας για την ημερομηνία και την ώρα της μετακόμισης σας.

Ζήτα Προσφορά από τον Επαγγελματία σου

Πάρτε προσφορές από μεταφορικές εταιρείες!

Κλείστε ημερομηνία για μετακόμιση μέσα σε λίγα λεπτά!

Γιώργος Φάκαλος

Απο 40
EUR

Παναγιώτης Γιαννόπουλος

Απο 40
EUR

Κώστας

Απο 40
EUR
Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε Απορίες; Δείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε!

Κάθε μετακόμιση είναι για τους επαγγελματίες ευθύνη. Ζητήστε προσφορά και αναλυτική προσέγγιση για το δικό σας project.

Σας παρέχουμε μια πληθώρα επιλογών. Μπορείτε να ζητήσετε επικοινωνία με Μεταφορική μέσω Viber, τηλεφωνικά, Live Chat ή μέσω της φόρμας που θα βρείτε στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει.

Ανάλογα με την υπηρεσία που θα επιλέξετε, θα επικοινωνήσει μαζί σας η Μεταφορική Εταιρεία που αναλαμβάνει με αμεσότητα το συγκεκριμένο είδος μετακόμισης για δωρεάν εκτίμηση.

Μέσα από την Master Movers σας φέρνουμε σε επικοινωνία με τις καλύτερες μεταφορικές εταιρείες που διαθέτουν εμπειρία, ευελιξία σε ημερομηνίες και γνώση στο είδος μετακόμισης που χρειάζεστε. Στη συνέχεια η επικοινωνία σας γίνεται απευθείας με την μεταφορική εταιρεία μέχρι και την ολοκλήρωση του project.

Όλες τις λεπτομέρειες της μετακόμισης θα της συζητήσετε με τον υπεύθυνο της μεταφορικής εταιρείας. Στη Master Movers επιλέγουμε μεταφορικές εταιρείες που προσφέρουν υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες. Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν διαφωνίες, διαφορές με την μεταφορική εταιρεία που θα συνεργαστείτε. Κάθε επικοινωνία θα πραγματοποιείται απευθείας με τους επαγγελματίες.

Οι Επαγγελματίες Οφείλουν

Πλεονεκτήματα που προσφέρουμε!

Οι επαγγελματίες της Μεταφορικής σας θα σας παρέχουν κάθε είδους άνεση και ευκολία στη δική σας μετακόμιση!

ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μεταφορά Επίπλων σε προσιτές τιμές

μεταφορά καναπέ μεταφορικές εταιρείες

Μεταφορά Ενός Επίπλου

Η μεταφορά επίπλων σε προσιτές τιμές μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, ανάλογα με τις ανάγκες σας και τον τρόπο που προτιμάτε να το οργανώσετε. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για τη μεταφορά επίπλων σε προσιτό κόστος:

 1. Σχεδιάστε προκαταρκτικά: Πριν ξεκινήσετε τη μεταφορά, σχεδιάστε προκαταρκτικά τη διαδρομή και τον τρόπο που θα μεταφερθούν τα επίπλα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ελαχιστοποιήσετε τον χρόνο και το κόστος της μεταφοράς.

 2. Εξετάστε επιλογές μεταφορικών εταιρειών: Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να διαχειριστείτε τη μεταφορά μόνοι σας, μπορείτε να εξετάσετε την προσφορά των μεταφορικών εταιρειών. Συγκρίνετε τις τιμές και τις υπηρεσίες που προσφέρουν προκειμένου να επιλέξετε την πιο προσιτή επιλογή.

 3. Χρησιμοποιήστε εκπτώσεις και προσφορές: Ορισμένες μεταφορικές εταιρείες προσφέρουν εκπτώσεις και προσφορές σε συγκεκριμένους χρήστες ή κατά συγκεκριμένες περιόδους. Εξετάστε τις διαθέσιμες εκπτώσεις πριν κλείσετε τη μεταφορά.

Μετακομίσεις Επίπλων με Αμεσότητα

Η μεταφορά επίπλων από επαγγελματίες μπορεί να είναι μια βολική επιλογή, αλλά πρέπει να βρείτε τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα και να επιλέξετε προσιτές τιμές. Εδώ είναι μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε:

 1. Συγκρίνετε τιμές: Η πρώτη και πιο σημαντική συμβουλή είναι να συγκρίνετε τιμές από διάφορες μεταφορικές εταιρείες. Ζητήστε προσφορές από διάφορους παρόχους και συγκρίνετε τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

 2. Εξετάστε τις αξιολογήσεις και τις κριτικές: Διαβάστε αξιολογήσεις και κριτικές για τις μεταφορικές εταιρείες που σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε μια εταιρεία με καλές πρακτικές και αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών.

 3. Πακέτα ή ατομικές υπηρεσίες: Κάποιες μεταφορικές εταιρείες προσφέρουν πακέτα μεταφοράς που μπορεί να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα. Εάν έχετε πολλά επίπλα προς μεταφορά, εξετάστε αν αυτή είναι μια προσιτή επιλογή.

 4. Προγραμματίστε εκ των προτέρων: Καθορίστε την ημερομηνία και την ώρα της μεταφοράς εκ των προτέρων. Οι επαγγελματίες μεταφορικές εταιρείες μπορεί να χρεώνουν περισσότερο για τις επείγουσες μεταφορές.

 5. Εξετάστε προσφορές και έκπτωση: Ερωτήστε τις μεταφορικές εταιρείες αν προσφέρουν έκπτωση για προκαταβολή ή εάν υπάρχουν ειδικές προσφορές για τον μήνα ή την εποχή που σχεδιάζετε τη μεταφορά.

 6. Αποσυναρμολογήστε επίπλα (εάν είναι δυνατόν): Εάν είναι δυνατόν, αποσυναρμολογήστε τα επίπλα σας πριν τη μεταφορά. Αυτό μπορεί να μειώσει το χρόνο που απαιτείται για τη μεταφορά και επομένως το κόστος.

μεταφορες κρεβατιων

Επιπλέον, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα κατά τη μεταφορά επίπλων από επαγγελματίες:

 1. Εξετάστε την ασφάλιση: Ρωτήστε τη μεταφορική εταιρεία για τις επιλογές ασφάλισης που προσφέρουν. Η ασφάλιση μπορεί να προστατεύσει τα επίπλα σας από ζημίες κατά τη μεταφορά, αλλά πρέπει να γνωρίζετε την κάλυψη και το κόστος της.

 2. Εξετάστε την ανάγκη για αποθήκευση: Εάν δεν μπορείτε να παραλάβετε τα επίπλα σας αμέσως μετά τη μεταφορά, εξετάστε τη δυνατότητα αποθήκευσής τους σε ασφαλές αποθηκευτικό χώρο. Ορισμένες μεταφορικές εταιρείες προσφέρουν αυτή την υπηρεσία.

 3. Αναζητήστε εκπτώσεις για συγκεκριμένες περιόδους: Ορισμένες μεταφορικές εταιρείες μπορεί να προσφέρουν εκπτώσεις για τις περιόδους χαμηλής ζήτησης. Εάν έχετε ευελιξία στο πότε θα μεταφέρετε τα επίπλα σας, αυτή μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία για εξοικονόμηση.

 4. Συζητήστε για πακέτα εξυπηρέτησης: Ορισμένες μεταφορικές εταιρείες προσφέρουν πακέτα εξυπηρέτησης που περιλαμβάνουν την αποσυναρμολόγηση, τη μεταφορά και την επανασυναρμολόγηση των επίπλων σας. Εξετάστε αυτές τις προσφορές εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο και κόπο.

Τέλος, είναι σημαντικό να επιλέξετε μια αξιόπιστη και επαγγελματική μεταφορική εταιρεία που θα προσφέρει τις υπηρεσίες που χρειάζεστε σε προσιτές τιμές. Κάντε αρκετή έρευνα και συζητήστε όλες τις λεπτομέρειες πριν λάβετε την τελική απόφαση.

master-movers-high-resolution-logo-color-on-transparent-background

Η Master Movers, σας προσφέρει μέσα σε λίγα λεπτά προσφορά για το έργο σας με διαφάνεια.

COPYRIGHT 2023. BY MASTER MOVERS


Καλέστε για Προσφορά