Αξίζει να βγάλετε φωτογραφίες πριν από την μετακόμιση

Αξίζει να βγάλετε φωτογραφίες πριν από την μετακόμιση;

Εάν θέλετε να βγάλετε φωτογραφίες πριν από τη μετακόμισή σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να λάβετε υπόψη σας:

  1. Φωτογραφήστε την κατάσταση των διαφόρων δωματίων στο σπίτι σας πριν αρχίσετε να πακετάρετε τα πράγματά σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τους τοίχους, τα δάπεδα, τα παράθυρα και οποιαδήποτε άλλη διακόσμηση ή επίπλωση υπάρχει.
  2. Αν υπάρχουν αντικείμενα ή έπιπλα που σκοπεύετε να αποχωριστείτε ή να πουλήσετε, βγάλτε φωτογραφίες τους. Αυτό μπορεί να βοηθήσει εάν θέλετε να τα διαφημίσετε ή να τα καταγράψετε για μετακινήσεις ασφαλείας.
  3. Εάν έχετε ηλεκτρικές συσκευές, όπως ψυγείο, πλυντήριο ρούχων, τηλεόραση κ.λπ., βγάλτε φωτογραφίες τους για να καταγράψετε την κατάστασή τους πριν από τη μετακίνηση. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για ασφαλιστικούς λόγους ή για να διαπιστώσετε αν υπήρξαν ζημιές κατά τη μεταφορά.
  4. Μην ξεχάσετε να βγάλετε φωτογραφίες και οποιεσδήποτε προσωπικές σας αντικείμενα ή αξιόλογα αντικείμενα που θέλετε να καταγράψετε. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κοσμήματα, έργα τέχνης, συλλογές και οτιδήποτε άλλο έχετε αξιολογήσει.

Βεβαιωθείτε ότι οι φωτογραφίες είναι καθαρές και καλά φωτισμένες, ώστε να μπορείτε να δείτε με σαφήνεια τις λεπτομέρειες. Αν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε ένα καλό φωτογραφικό μηχάνημα ή το κινητό σας τηλέφωνο με καλή ποιότητα κάμερας.

Αυτές οι φωτογραφίες μπορούν να σας βοηθήσουν να καταγράψετε την κατάσταση του σπιτιού σας πριν από τη μετακόμιση και μπορεί να είναι χρήσιμες για ασφαλιστικούς λόγους ή για να αξιολογήσετε τυχόν ζημιές ή απώλειες μετά τη μεταφορά. Σε μια αγορά ακινήτου είναι επίσης χρήσιμο για να έχετε ένα οργανωμένο πλάνο.

Μην ξεχάσετε να διατηρήσετε αντίγραφα αυτών των φωτογραφιών σε ασφαλές μέρος, ώστε να μπορείτε να τις ανατρέξετε όταν χρειάζεται.


Δημοσιεύτηκε

σε

από

Ετικέτες:

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλέστε για Προσφορά