Φοιτητικές μετακομίσεις στην Αθήνα - Ζητήστε τιμές

Φοιτητικές μετακομίσεις στην Αθήνα – Ζητήστε τιμές

Η φοιτητική ζωή είναι μια περίοδος γεμάτη νέες εμπειρίες και προκλήσεις. Μια από αυτές τις προκλήσεις είναι η μετακόμιση στη νέα πόλη και το νέο σπίτι. Η μετακόμιση μπορεί να είναι μια αγχωτική διαδικασία, ειδικά για τους φοιτητές που έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό.

Εάν είστε φοιτητής και σχεδιάζετε να μετακομίσετε στην Αθήνα, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για να κάνετε τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο εύκολη και οικονομική.

Πρώτα βήματα

Το πρώτο βήμα είναι να κάνετε μια εκτίμηση του όγκου των αντικειμένων που θα μετακομίσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την κατάλληλη εταιρεία μετακομίσεων και να διαπραγματευτείτε την καλύτερη τιμή.

Εάν μετακομίζετε από ένα διαμέρισμα σε ένα άλλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια παλιά εκτίμηση από την προηγούμενη μετακόμισή σας ως αφετηρία. Εάν μετακομίζετε για πρώτη φορά, μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας μια λίστα με όλα τα αντικείμενα που θέλετε να μετακομίσετε.

Επιλογή εταιρείας μετακομίσεων

Υπάρχουν πολλές εταιρείες μετακομίσεων στην Αθήνα που προσφέρουν υπηρεσίες για φοιτητές. Όταν επιλέγετε εταιρεία, είναι σημαντικό να κάνετε έρευνα και να συγκρίνετε προσφορές.

Θα πρέπει να λάβετε υπόψη τους εξής παράγοντες:

 • Τιμή
 • Προσφερόμενες υπηρεσίες
 • Εμπειρία
 • Βαθμολογία πελατών

Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, μπορείτε να αναζητήσετε εταιρείες που προσφέρουν ειδικές τιμές για φοιτητές. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε την επιλογή της αυτομετακόμισης, η οποία μπορεί να είναι πιο οικονομική, αλλά απαιτεί περισσότερο χρόνο και προσπάθεια.

Υπηρεσίες

Οι εταιρείες μετακομίσεων προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες, όπως:

 • Συσκευασία και αποσυσκευασία
 • Μεταφορά
 • Αποθήκευση

Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε μόνοι σας τη συσκευασία και την αποσυσκευασία. Ωστόσο, αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια, είναι καλύτερο να αναθέσετε αυτές τις εργασίες στην εταιρεία μετακομίσεων.

Τιμές

Οι τιμές των μετακομίσεων στην Αθήνα κυμαίνονται ανάλογα με τον όγκο των αντικειμένων, την απόσταση που θα μεταφερθούν και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Πώς να ζητήσετε τιμές

Για να ζητήσετε τιμές από εταιρείες μετακομίσεων, μπορείτε να καλέσετε ή να στείλετε email. Θα πρέπει να δώσετε στην εταιρεία τις εξής πληροφορίες:

 • Τον όγκο των αντικειμένων που θα μετακομίσετε
 • Την ακριβή τοποθεσία της μετακόμισης
 • Τις υπηρεσίες που χρειάζεστε

Οι περισσότερες εταιρείες μετακομίσεων θα σας παρέχουν μια δωρεάν εκτίμηση εντός 24 ωρών.

Συμβουλές

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να κάνετε τη μετακόμισή σας πιο εύκολη και οικονομική:

 • Ξεκινήστε να σχεδιάζετε τη μετακόμισή σας εκ των προτέρων. Αυτό θα σας δώσει χρόνο να κάνετε έρευνα και να συγκρίνετε προσφορές.
 • Κάντε μια λίστα με όλα τα αντικείμενα που θέλετε να μετακομίσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τη συσκευασία και να υπολογίσετε τον όγκο των αντικειμένων. Σίγουρα θα έχετε και διπλωματικές εργασίες συνεπώς βάλτε όλα σε ασφαλής αποθηκευτικούς χώρους.
 • Συσκευάστε τα αντικείμενά σας με ασφάλεια. Χρησιμοποιήστε κατάλληλα υλικά συσκευασίας για να προστατεύσετε τα ευαίσθητα αντικείμενα.
 • Ετοιμαστείτε να βοηθήσετε στη μετακόμιση. Η συνεργασία με την εταιρεία μετακομίσεων θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα.

Με λίγο σχεδιασμό και προετοιμασία, μπορείτε να κάνετε τη μετακόμισή σας στην Αθήνα μια εύκολη και οικονομική εμπειρία.


Δημοσιεύτηκε

σε

από

Ετικέτες:

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλέστε για Προσφορά